perjantai 12. huhtikuuta 2013

Päivän puheenaiheena The National

Nyt on hommattu permantopaikka The Nationalin lokakuiselle Suomen-keikalle! Olisiko päivä voinut paremmin alkaa! Lippujen ostossa oli perinteisesti ongelmia, koska Lippupalvelun kautta en olevinaan olisi voinut ostaa kuin alakatsomolippuja, vaikka sivusto antoi ymmärtää, että kaikkia lipputyyppejä olisi pitänyt voida ostaa sitä kautta. Oliko muilla samanlaisia ongelmia? Tiketti puolestaan pelitti kerrankin kunnolla, ja kaveri sai ostettua liput sitä kautta.

Tänään myös julkaistiin uusi single Trouble Will Find Me -albumilta, joka julkaistaan toukokuun 20. päivä. Don't Swallow the Cap on omaan korvaani aika mitäänsanomaton, ja kaipaisin kappaleeseen edes jonkinlaisia nyansseja tai selkeämpää melodiaa. Biisi etenee yhtä monotonisesti kuin Matt Berningerin laulu. Ensisingle Demonsin kuuntelukerrat ovat puolestaan kasvaneet hälyttävää vauhtia ja kappale muuttuu kerta kerralta hienommaksi, mikäli se on enää edes mahdollista.


2 kommenttia:

J kirjoitti...

Oh yes, hyvät alakatsomopaikat löytyy! Tiketti ei toiminut, oli jonoa jo ennen ysiä, mutta onneksi tajusin tällä kertaa, että Lippupalvelukin myy ja se sujuikin aika moitteettomasti. Annoin sen arpoa pari alakatsomopaikkaa, erittäin hyvät arpoikin, ja nyt on niin onnellinen olo kun liput konkreettisestikin käsissä.

Mulla oli viimeksi seisomapaikka Kulttuuritalolla ja vaikka sainkin aika hyvän paikan, niin ajattelin, että seuraavaksi ihan vaan istumaan, niin ei tarvitse stressata lyhyehkönä ja juosta heti kuudelta paikalle varaamaan eturivin paikkoja. Ja koska The Nationalia tulee enemmän fiilisteltyä, ei niinkään tanssittua.

Mutta hieno juttu hei, että kumpikin sai liput haluamansa lippupaikat :)

Oona kirjoitti...

Jes, hyvä myö, todellakin! Miulla oli Kulttuuritalon keikalle istumapaikka, mutta kukaan ei estänyt miuta kävelemään lähes eturiviin... Hyvissä istumapaikoissa on ehdottomasti puolensa, mutta jotenkin halusin nyt seisomaan. Tosin kun tulee Tampereelta, niin ei miulla eturivi ole haaveissa.

Ihanaa, että on jo nyt jotain odotettavaa syksyn synkimmälle ajanjaksolle. :) Ei ole livemusiikin voittanutta.