maanantai 8. huhtikuuta 2013

Biisi: Beady Eye - Flick of the Finger

Liam Gallagherin, eli sen rääväsuisemman oasiksen, bändin Beady Eyen uusin single Flick of the Finger sai ensiesityksensä viime viikolla. Debyyttialbumi Different Gear, Still Speeding ilmestyi helmikuussa 2011, ja kakkosalbumi julkaistaan tänä vuonna, mutta tarkemmasta päivämäärästä ei ole vielä kerrottu.

En koskaan innostunut debyytistä kovin paljon, ja itse asiassa Liam on haastatteluissa jälkeenpäin myöntänyt, että debyytti oli "fucking stupid". Flick of the Finger onneksi kuulostaa erittäin hyvältä ja todella suurelta torvisovituksineen ja voisin hyvin kuvitella itseni kuuntelemassa tätä livenä jossain päin Manchesteria... Liamin ääni on hassulla tavalla soundiltaan lähes samanlainen kuin kappaleen sähkökitara. Biisi menee eteenpäin, on rakenteeltaan selkeä eikä suvantokohtia tai tylsiä hengäshdyshetkiä edes tarvita, joten tästä on hyvä jatkaa.

Eihän Liam (tai Noelkaan) kovin kauaksi Oasiksesta tule musiikillisesti pääsemään, mutta toisaalta miksi pitäisikään. Liamin ääni on sitä paitsi niin persoonallinen, ettei se välttämättä edes sopisi kovin monentyyliseen musiikkiin.
 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ympäripyöreää paskaa

Oona kirjoitti...

Mahtavaa, että olen onnistunut herättämään jonkinlaisia tunteita!