tiistai 26. helmikuuta 2013

Illan keikka: The Killers


Minun ei pitänyt mennä tälle keikalle. En ollut tappelemassa kenttäpaikoista klo yhdeksän niiden tullessa myyntiin, mutta sitten kun kaikki kaverit alkoivat postata facebook-päivityksiä keikkalipuista tulinkin katumapäälle... Totta kai halusin nähdä The Killersin! En ymmärrä, mikä mielenhäiriö minulla oli sinä aamuna. Sain kuitenkin illalla ostettua istumapaikan ihan lavan läheltä alakatsomosta, joten kaikki hyvin! Ja nyt olen niin innoissani, kuin ihminen vain voi olla.

The Killersillä on paljon yhteyksiä Manchesteriin, suosikkikaupunkiini. Sawdustilla on cover Joy Divisionin Shadowplaysta eikä siinä kaikki. Bändi nappasi itselleen nimen Joy Divisionin raunioille perustetun New Orderin Crystal-musiikkivideon fiktiiviselta bändiltä. Kun The Killers esiintyi vasta äsken Manchesterissa, New Orderin laulaja Bernard Sumner liittyi yhtyeen seuraan laulamaan coverin Crystalista. Olisinpa ollut paikalla! Sekä Manchesterin vedon että alkuperäisen videon voi katsella täältä.

Kaikki varmaan ovat tietoisia tästä tämän hetken viiksimuodista? No, jokunen vuosi sitten (2006/2007) Brandon Flowers kasvatti viikset. NME otti Flowersin viikset silmätikukseen, ja tuntui siltä, että joka ikinen viikko lehdessä piti mainita ne viikset (tilasin siihen aikaan NME:tä). Kesällä tilanne meni niin pitkälle, että toimittajat kulkivat festareilla sellaiset isot puuviikset mukanaan, ja muusikot ja tavikset saivat poseerata niiden kanssa. Pääsivätpä Brandonin viikset NME:n 2007 cool-listalle sijalle 18.

Tänään nautitaan kuitenkin huikeasta show'sta! Toivon kovasti, että he soittavat Losing Touchin.

Ei kommentteja: