maanantai 24. kesäkuuta 2013

Arctic Monkeysilta uusi albumi syyskuussa


Hei vaan, voisin yrittää herätellä blogia henkiin. Kevät oli kiireinen lähinnä opiskelujen vuoksi, ja nyt olen jo ehtinyt muuttaa ja aloittaa kesätyöt. Musiikki on kuitenkin ollut mielessä koko ajan. Olen muun muassa käynyt elämäni ensimmäisessä Provinssirockissa, missä Damon Albarn ja kumppanit vetäisivät jalat altani. Aivan käsittämätön keikka!

Päivän, ja ehkä koko viikon, uutinen on tietenkin Arctic Monkeysin tiedote viidennestä albumista. AM julkaistaan 9. syyskuuta, ja siltä annettiin jo ennakkokuunteluun loistava Do I Wanna Know -single. Mielestäni kappaleella mennään vähän Humbug-tunnelmiin, mikä passaa minulle, koska se sattuu olemaan suosikkialbumini Arctic Monkeysilta. Albumin nimekkäisiin vierailijoihin kuuluvat muun muassa Queens of the Stone Agen laulaja Josh Homme, The Coralin Bill Ryder-Jones ja runoilija John Cooper Clarken tekstiä on mukana yhdellä kappaleella.

Ja tiedättehän, mitä uusi albumi merkitsee: kiertuetta. 

Olen ollut jo pari vuotta jatkuvassa valmiustilassa, että voin ostaa keikkaliput hyvin nopealla varoitusajalla johonkin päin Eurooppaa. Arctic Monkeysin näkeminen livenä on ollut haaveeni jo seitsemän vuotta, joten syksy 2013 saa luvan olla vihdoin se aika, jolloin voin kirjoittaa kalenteriini "treffit Alex Turnerin kanssa". Pitäkää peukkuja pystyssä. 


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jes! just näin, tätä on ootettu :D

Oona kirjoitti...

Todellakin! Ahkerastihan he levyjä kirjoittelevat, joten ei voi fani muuta kuin hyristä tyytyväisyydestä.